Hírlevél készítés

hirlevel

„Mi?”

Rendszeres e-mailes tájékoztató. A hírlevél bizonyos időszakonként kiküldött információ halmaz, leadek tömkelege, amelyek a legjobb ajánlatokat, a legfrissebb változásokat, azaz azokat a közérdekű információkat tartalmazzák egy e-mailben, amelyekkel felkelthetjük a már meglévő ügyfélkörünk érdeklődését.
Tehát a hírlevél szöveges és vizuális elemeket tartalmaz, amely össze van rendezve gyakorlatilag egy virtuális szórólappá.

„Hogyan?”

Rendszeres aktivitás, megbízható cég, egyben megbízható termék/szolgáltatás. A hírlevél lényege, a célja a figyelem fenntartása, az, hogy az ügyfél úgy érezze, figyelnek rá, törődnek vele és kommunikálja az oldalunk, így cégünk aktivitását is.

Mindazon által a benne kommunikált információ így egy kattintásra kerül az ügyféltől, tehát házhoz jön az igényelt termék/szolgáltatás. Fel is hívhatjuk a figyelmet olyan újdonságokra, hírekre, amire az ügyfél magától nem is gondolt volna.

„Mennyiért”?

Ahogyan egy logót sem használunk fel két céghez, úgy egy árat sem sablonizálunk, hiszen Önnek kell meghatároznia egyedi cégének mire is van szüksége.
Ebben segítenek kollegáink, akik mindenben rendelkezésére állnak.

Keressen minket, hogy valóra válthassuk elképzeléseit!