Webáruház készítés

webshop

Már létező üzletét szeretné bővíteni egy profi online kereskedéssel? Vagy még kezdő ezen a téren, de szeretne elindítani egy webáruházat? Mindkét esetben tudunk segíteni.

Aki már a kereskedelemben tevékenykedik jó ideje, annak is új lehetőségeket és kihívásokat jelent az online értékesítés. Más módszerekkel, eljárásokkal kell a weben terméket eladni, mint egy utcafronti üzlettel. Ehhez az első és legnagyobb beruházás egy jól működő professzionális, bővíthető és rugalmas webáruház „motor”.

Itt most nem fog csomagokat találni, mint például: basic, normal, pro, stb. Nem tartjuk szerencsésnek a webáruház motort darabokra szedni, lebutítani. Mi kizárólag egy motorral dolgozunk, ami folyamatosan frissül, fejlődik az online értékesítői trendek alapján. Természetesen, minden egyedi igényt ki tudunk szolgálni, ami nem szerepel az alap motor lehetőségei között, de ezek mind külön árajánlat alapján kerülnek díjazásra.

Hogy készül el új webáruháza a WingMix-nél?

Személyes találkozó
Egy személyes találkozón megbeszéljük az igényeket, és igyekszünk minden kérdésre kimerítő választ adni.

Elkészítjük az egyedi árajánlatot
A személyes találkozón kapott információk alapján elkészítjük az egyedi árajánlatot.

Szerződéskötés
Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, elkészítjük a szerződés tervezetet, melyet elküldünk emailban.  A szerződés elfogadása után egy újabb személyes találkozón aláírjuk a szerződést és elkezdjük a munkát.

Grafikai és ergonómia tervezés
A design kialakításánál figyelembe vesszük a korábban megbeszélt irányelveket, stílust. A webáruházat könnyen kezelhetőre, gyors navigációra és vásárlást segítő, ösztönző módszerekkel tervezzük meg.

Telepítjük a webáruházat
A grafikai tervek elfogadása után, feltelepítjük webáruházát a tárhelyre. Felépítjük webáruházát az igényeknek megfelelően.

Egyedi igények kiszolgálása
Amennyiben egyedi megoldásokat kért, úgy ezeket integráljuk webáruházában.

Tesztelés
Egy rövidebb tesztelési időszak alatt, javítjuk a funkciókat, keletkező hibákat. Optimalizáljuk a rendszert a különböző webes böngészőkre.

Átadjuk az új webáruházát
A tesztelés végén, átadjuk a rendszert Önnek. Ezek után nincs vége természetesen a közös munkának. Bármi kérdése, kérése felmerül, forduljon hozzánk bizalommal. Termékfeltöltés, kategóriák készítése, stb. betanítását is vállaljuk (ezt az árajánlatba belefoglaljuk).

Keressen minket, hogy valóra válthassuk elképzeléseit!