Nyomtatott média - kiadvány

WingMix Nyomdai gyártás - Kreatív tervezés

Megfelelő grafikai tervezés jelentősen befolyásolja a nyomdai termék minőségét. Grafikusaink rövid határidőn belül készítik el az elképzelt grafikát, akár új akár egy meglévő arculatról legyen szó. Munkák során több kreatívot készítünk, melyet ügyfeleink jóváhagyása, esetleges javíttatása után véglegesítünk.

Egy cég egészének megítélésében jelentős szerepet játszanak azok az arculati elemek, amelyek szimbolizálják a vállalatot: grafikai megjelenítés, betűtípus, színek. A jól megválasztott arculati elemek segítségével ráadásul markánsan különböztethető a vállalat a konkurenciától, gondoljunk itt akár névjegyre, hirdetésre vagy az autóflottára. Fontos, hogy már a kezdet kezdetén megfelelően határozzuk meg a kulcsfontosságú elemeket annak érdekében, hogy a későbbiekben ne kelljen újragyártatni vagy áttervezni a vállalati arculatot a nem kellően átgondolt koncepció miatt.

Két fő módja van az egyediségnek. Az egyik, ha a vállalat arra törekszik, hogy úgymond önmagát adja az arculatban, ezt azonban valamilyen egyedi módon hangsúlyozza (pl. vakdomborozott brosúra). A másik mód, ha a vállalat direkt módon ki szeretne tűnni a tömegből, és ehhez olyan megoldásokat (pl. formára stancolt alak) vagy anyagokat (pl. extrém anyagötvözések, műanyag a papírral kombinálva) használ fel, amik kifejezetten figyelemfelkeltőek.

Különleges alkalom minden cég életében előfordul. Fontos, hogy az ilyen alkalom valóban különleges és emlékezetes legyen! Egy rendezvény, ami pozitív nyomot hagy az emberekben (legyen az látványos, vagy hangulatos), egy szépen és igényesen kivitelezett felirat (aranyozott betűk), amely megállít egy pillanatra, mind-mind hozzájárul a sikerhez. Valódi viaszpecsét egy oklevélen, átlátszó meghívókártya, ezek mind olyan dolgok, amik biztosan felkeltik az érdeklődést, és amire emlékezni fognak.

nyomtatott_media_kiadvany

Keressen minket, hogy valóra válthassuk elképzeléseit!